URE PO MERI

URA IZ GRAMOFONSKE PLOSČE Z IZREZOM PO VAŠI ŽELJI!

Ure iz gramofonskih plošč serie CLASSIC PO MERI
od 49€

Ure iz serije CLASSIC PO MERI so na voljo strankam, ki želijo sebi ali drugim podariti nekaj unikatnega, personaliziranega. Z izjemo nekaj tehničnih podrobnosti lahko izdelamo takšno uro kot je na risbi, sliki ali logotipu. Za izdelavo ure po meri nam pišite in pošljite idejo ali sliko, ki bi jo želeli vrezati v gramofonsko ploščo. V okvirnem roku dveh dni vam pošljemo predogled končnega izdelka. V kolikor je izdelek tak kot ste si ga zamislili, vam pošljemo zahtevo za plačilo, nato pa vašo zamisel realiziramo in uro izrežemo ter sestavimo. Po prejemu plačila izdelek v roku 1 - 2 delovnih dni dostavimo na naslov, ki ste ga navedli za dostavo. Na naši spletni strani si lahko ogledate ure, ki so bile izdelane na željo strank, in med njimi poiščete navdih za vašo uro iz prave gramofonske plošče.
orologio-vinile-personalizzato

Ure po meri iz LP plošče po naročilu stranke

orologio-vinile-calcio

Ure iz LP plošče s športnimi (nogometnimi) klubi

orologio-vinile-moda

Ure iz LP plošče s pevci, DJ-ji in skupinami

orologio-vinile-parrucchiera

Ure iz LP plošče z logotipi podjetij

DOUBLE DECKER URE IZ GRAMOFONSKE PLOSČE Z IZREZOM PO VAŠI ŽELJI!
od 59€

Ure iz serije DOUBLE DECKER PO MERI so nadgradnja naše osnovne serije CLASSIC PO MERI. V osnovi gre za uro, ki je bila iz gramofonske plošče izdelana in izrezana po želji stranke, s to razliko, da uri v ozadje dodamo POZLAČENO ali POSREBRENO PLOŠČO. Končni izdelek ni samo unikaten, ampak še bolj privlačen, namenjen tistim kupcem, ki si želijo še ekskluzivnejšo podobo ure. Naš namen je ustreči željam strank, tudi tistim, katerih zamisli so bolj zahtevne, zato pri izdelavi ure sodelujemo z naročnikom. Z izjemo nekaj tehničnih podrobnosti lahko izdelamo takšno uro kot je na risbi, sliki ali logotipu. Za izdelavo DOUBLE DECKER ure po meri nam pišite in pošljite idejo ali sliko, ki bi jo želeli vrezati v gramofonsko ploščo. V okvirnem roku dveh dni vam pošljemo predogled končnega izdelka. V kolikor je izdelek tak kot ste si ga zamislili, vam pošljemo zahtevo za plačilo, nato pa vašo zamisel realiziramo in uro izrežemo ter sestavimo. Po prejemu plačila izdelek v roku 1 - 2 delovnih dni dostavimo na naslov, ki ste ga navedli za dostavo. Na naši spletni strani si lahko ogledate DOUBLE DECKER ure z ZLATIMI ali SREBRNIMI ploščami, ki so bile izdelane na željo strank, in med njimi poiščete navdih za vašo stensko uro iz prave gramofonske plošče.
orlogio-vinile-ritorno-al-futuro

Ure po meri iz LP plošče po naročilu stranke

orologio-vinile-squadre-calcio

Ure iz LP plošče s športnimi (nogometnimi) klubi

orlogio-vinile-carola-music-on

Ure iz LP plošče z logotipi podjetij

orologio-vinile-the-kolors

Ure iz LP plošče s pevci, DJ-ji in skupinami

URE IZ GRAMOFONSKIH PLOŠČ PO MERI - SERIJA GOLD & SILVER
od 49€

Stenske ure, izdelane iz gramofonskih plošč iz serije GOLD & SILVER so novost v ponudbi letošnjega leta. Ure so narejene iz pozlačenih ali posrebrenih LP vinil plošč, na katere natisnemo želeno sliko, logotip ali risbo. Posebna stenska ura z glamuroznim videzom je lahko odlična ideja za darilo sebi in drugim. Naš namen je ustreči željam strank, tudi tistim, katerih zamisli so bolj zahtevne, zato pri izdelavi ure sodelujemo z naročnikom. Pri tisku ni tehničnih omejitev, zato lahko našim strankam na LP vinil ploščo natisnemo vsako risbo, sliko ali logotip. Za izdelavo ure s personaliziranim tiskom nam pišite in pošljite idejo ali sliko, ki bi jo želeli natisniti na zlato ali srebrno gramofonsko ploščo. V okvirnem roku dveh dni vam pošljemo predogled končnega izdelka. V kolikor je izdelek tak kot ste si ga zamislili, vam pošljemo zahtevo za plačilo, nato pa vašo zamisel realiziramo in uro izrežemo ter sestavimo. Po prejemu plačila izdelek v roku 2 - 3 delovnih dneh dostavimo na naslov, ki ste ga navedli za dostavo. Na naši spletni strani si lahko ogledate URE GOLD & SILVER, ki so bile izdelane na željo strank, in med njimi poiščete navdih za vašo stensko uro iz prave gramofonske plošče.
orologio con disco argento e grafica personalizzata

Ure po meri iz LP plošče po naročilu stranke

orologio argento club ibiza

Ure po meri iz LP plošče za lokale, bare, restavracije

orologio muro david bowie argento

Ure po meri iz LP plošče s pevci, DJ-ji in skupinami

orologio da muro argento stampa personalizzata

Ure po meri iz LP plošče z logotipi in blagovnimi znamkami

URE IZ GRAMOFONSKIH PLOŠČ S PERSONILIZIRANIM TISKOM
od 39€

Ure iz gramofonskih plošč s PERSONALIZIRANIM tiskom so ena izmed novosti v DISC’O’CLOCK ponudbi. Stenske ure so narejene iz LP vinil plošč, na katere smo natisnili želeno personalizirano risbo, sliko ali logotip. Unikatna stenska ura iz gramofonske plošče je lahko izvirno darilo ali poseben vašemu dodatek domu. Naš namen je ustreči željam strank, tudi tistim, katerih zamisli so bolj zahtevne, zato pri izdelavi ure sodelujemo z naročnikom. Pri tisku ni tehničnih omejitev, zato lahko našim strankam natisnemo vsako risbo, sliko ali logotip. Za izdelavo ure s personaliziranim tiskom nam pišite in pošljite idejo ali sliko, ki bi jo želeli natisniti na gramofonsko ploščo. V okvirnem roku dveh dni vam pošljemo predogled končnega izdelka. V kolikor je izdelek tak kot ste si ga zamislili, vam pošljemo zahtevo za plačilo, nato pa vašo zamisel realiziramo in uro izrežemo ter sestavimo. Po prejemu plačila izdelek v roku 2 - 3 delovnih dni dostavimo na naslov, ki ste ga navedli za dostavo. Na naši spletni strani si lahko ogledate ure z NATISOM PO MERI, ki so bile izdelane na željo strank, in med njimi poiščete navdih za vašo stensko uro iz prave gramofonske plošče.
orologio vinile stampa personalizzata

Ure po meri iz LP plošče po naročilu stranke

orologio-vinile-nothing-else-matters

Ure po meri iz LP plošče s teksti ali besedili

orologio vinile stampa personalizzata

Ure po meri iz LP plošče s pevci, DJ-ji in skupinami

orologio in vinile grafica personalizzata

Ure po meri iz LP plošče s personaliziranimi grafikami

OKVIRJI S PLATINUM PLOŠČAMI IN NATISOM PO MERI
od 59€

Uokvirjene PLATINUM gramofonske plošče s PERSONALIZIRANIM tiskom so ena izmed novosti v DISC’O’CLOCK ponudbi. Gre za originalne LP plošče, ki so predmet posebnega postopka metalizacije, ki ustvari platinast učinek. Na ploščo nato natisnemo želeno personalizirano risbo, sliko ali logotip. Okvir s personaliziram tiskom je lahko izvirno darilo ali poseben dodatek vašemu domu. Naš namen je ustreči željam strank, tudi tistim, katerih zamisli so bolj zahtevne, zato pri izdelavi ure sodelujemo z naročnikom. Pri tisku ni tehničnih omejitev, zato lahko našim strankam natisnemo vsako risbo, sliko ali logotip. Za izdelavo uokvirjene platinum plošče po meri nam pišite in pošljite idejo ali sliko, ki bi jo želeli natisniti na gramofonsko ploščo. V okvirnem roku dveh dni vam pošljemo predogled končnega izdelka. V kolikor je izdelek tak kot ste si ga zamislili, vam pošljemo zahtevo za plačilo, nato pa vašo zamisel realiziramo in uro izrežemo ter sestavimo. Po prejemu plačila izdelek v roku 2 - 3 delovnih dni dostavimo na naslov, ki ste ga navedli za dostavo. Na naši spletni strani si lahko ogledate ure izdelanih CUSTOM PLATIMUM OKVIRJEV, ki so bile izdelane na željo strank, in med njimi poiščete navdih za vašo uokvirjeno platinum ploščo.

Uokvirjene personalizirane platinum LP plošče po naročilu stranke

Uokvirjene personalizirane platinum LP plošče s pevci, DJ-ji in skupinami

Uokvirjene personalizirane platinum LP plošče z logotipi in blagovnimi znamkami

idea regalo totti

Uokvirjene personalizirane platinum LP plošče s športnimi (nogometnimi) klubi

URA IZ GRAMOFONSKE PLOSČE Z IZREZOM PO VAŠI ŽELJI!

icon

Ure iz gramofonskih plošč serie CLASSIC PO MERI
od 49€

icon

titlemax #bd1c3a

Ure iz serije CLASSIC PO MERI so na voljo strankam, ki želijo sebi ali drugim podariti nekaj unikatnega, personaliziranega. Z izjemo nekaj tehničnih podrobnosti lahko izdelamo takšno uro kot je na risbi, sliki ali logotipu. Za izdelavo ure po meri nam pišite in pošljite idejo ali sliko, ki bi jo želeli vrezati v gramofonsko ploščo. V okvirnem roku dveh dni vam pošljemo predogled končnega izdelka. V kolikor je izdelek tak kot ste si ga zamislili, vam pošljemo zahtevo za plačilo, nato pa vašo zamisel realiziramo in uro izrežemo ter sestavimo. Po prejemu plačila izdelek v roku 1 – 2 delovnih dni dostavimo na naslov, ki ste ga navedli za dostavo. Na naši spletni strani si lahko ogledate ure, ki so bile izdelane na željo strank, in med njimi poiščete navdih za vašo uro iz prave gramofonske plošče.

rgba(255,255,255,0.75)

no-repeat;center top;;

auto

20px

20px

orologio-vinile-personalizzato

Ure po meri iz LP plošče po naročilu stranke

icon-lamp

orologio-vinile-calcio

Ure iz LP plošče s športnimi (nogometnimi) klubi

icon-lamp

orologio-vinile-moda

Ure iz LP plošče s pevci, DJ-ji in skupinami

icon-lamp

orologio-vinile-parrucchiera

Ure iz LP plošče z logotipi podjetij

icon-lamp

no-repeat;center top;;

auto

Klikni TUKAJ za podajo zahtevka!

mailto:custom@discoclock.com

left

#bd1c3a

#ffffff

2

no-repeat;center top;;

auto

DOUBLE DECKER URE IZ GRAMOFONSKE PLOSČE Z IZREZOM PO VAŠI ŽELJI!
od 59€

icon

titlemax

Ure iz serije DOUBLE DECKER PO MERI so nadgradnja naše osnovne serije CLASSIC PO MERI. V osnovi gre za uro, ki je bila iz gramofonske plošče izdelana in izrezana po želji stranke, s to razliko, da uri v ozadje dodamo POZLAČENO ali POSREBRENO PLOŠČO. Končni izdelek ni samo unikaten, ampak še bolj privlačen, namenjen tistim kupcem, ki si želijo še ekskluzivnejšo podobo ure.
Naš namen je ustreči željam strank, tudi tistim, katerih zamisli so bolj zahtevne, zato pri izdelavi ure sodelujemo z naročnikom.
Z izjemo nekaj tehničnih podrobnosti lahko izdelamo takšno uro kot je na risbi, sliki ali logotipu. Za izdelavo DOUBLE DECKER ure po meri nam pišite in pošljite idejo ali sliko, ki bi jo želeli vrezati v gramofonsko ploščo. V okvirnem roku dveh dni vam pošljemo predogled končnega izdelka. V kolikor je izdelek tak kot ste si ga zamislili, vam pošljemo zahtevo za plačilo, nato pa vašo zamisel realiziramo in uro izrežemo ter sestavimo. Po prejemu plačila izdelek v roku 1 – 2 delovnih dni dostavimo na naslov, ki ste ga navedli za dostavo. Na naši spletni strani si lahko ogledate DOUBLE DECKER ure z ZLATIMI ali SREBRNIMI ploščami, ki so bile izdelane na željo strank, in med njimi poiščete navdih za vašo stensko uro iz prave gramofonske plošče.

rgba(255,255,255,0.75)

no-repeat;center top;;

auto

20px

20px

orlogio-vinile-ritorno-al-futuro

Ure po meri iz LP plošče po naročilu stranke

icon-lamp

orologio-vinile-squadre-calcio

Ure iz LP plošče s športnimi (nogometnimi) klubi

icon-lamp

orlogio-vinile-carola-music-on

Ure iz LP plošče z logotipi podjetij

icon-lamp

orologio-vinile-the-kolors

Ure iz LP plošče s pevci, DJ-ji in skupinami

icon-lamp

no-repeat;center top;;

auto

Klikni TUKAJ za podajo zahtevka!

mailto:custom@discoclock.com

left

#bd1c3a

#ffffff

2

URE IZ GRAMOFONSKIH PLOŠČ PO MERI – SERIJA GOLD & SILVER
od 49€

icon

titlemax

Stenske ure, izdelane iz gramofonskih plošč iz serije GOLD & SILVER so novost v ponudbi letošnjega leta. Ure so narejene iz pozlačenih ali posrebrenih LP vinil plošč, na katere natisnemo želeno sliko, logotip ali risbo. Posebna stenska ura z glamuroznim videzom je lahko odlična ideja za darilo sebi in drugim.
Naš namen je ustreči željam strank, tudi tistim, katerih zamisli so bolj zahtevne, zato pri izdelavi ure sodelujemo z naročnikom.
Pri tisku ni tehničnih omejitev, zato lahko našim strankam na LP vinil ploščo natisnemo vsako risbo, sliko ali logotip. Za izdelavo ure s personaliziranim tiskom nam pišite in pošljite idejo ali sliko, ki bi jo želeli natisniti na zlato ali srebrno gramofonsko ploščo. V okvirnem roku dveh dni vam pošljemo predogled končnega izdelka. V kolikor je izdelek tak kot ste si ga zamislili, vam pošljemo zahtevo za plačilo, nato pa vašo zamisel realiziramo in uro izrežemo ter sestavimo. Po prejemu plačila izdelek v roku 2 – 3 delovnih dneh dostavimo na naslov, ki ste ga navedli za dostavo. Na naši spletni strani si lahko ogledate URE GOLD & SILVER, ki so bile izdelane na željo strank, in med njimi poiščete navdih za vašo stensko uro iz prave gramofonske plošče.

rgba(255,255,255,0.75)

no-repeat;center top;;

auto

20px

20px

orologio con disco argento e grafica personalizzata

Ure po meri iz LP plošče po naročilu stranke

icon-lamp

orologio argento club ibiza

Ure po meri iz LP plošče za lokale, bare, restavracije

icon-lamp

orologio muro david bowie argento

Ure po meri iz LP plošče s pevci, DJ-ji in skupinami

icon-lamp

orologio da muro argento stampa personalizzata

Ure po meri iz LP plošče z logotipi in blagovnimi znamkami

icon-lamp

no-repeat;center top;;

auto

Klikni TUKAJ za podajo zahtevka!

mailto:custom@discoclock.com

left

#bd1c3a

#ffffff

2

no-repeat;center top;;

auto

URE IZ GRAMOFONSKIH PLOŠČ S PERSONILIZIRANIM TISKOM
od 39€

icon

titlemax

Ure iz gramofonskih plošč s PERSONALIZIRANIM tiskom so ena izmed novosti v DISC’O’CLOCK ponudbi. Stenske ure so narejene iz LP vinil plošč, na katere smo natisnili želeno personalizirano risbo, sliko ali logotip. Unikatna stenska ura iz gramofonske plošče je lahko izvirno darilo ali poseben vašemu dodatek domu. Naš namen je ustreči željam strank, tudi tistim, katerih zamisli so bolj zahtevne, zato pri izdelavi ure sodelujemo z naročnikom.
Pri tisku ni tehničnih omejitev, zato lahko našim strankam natisnemo vsako risbo, sliko ali logotip. Za izdelavo ure s personaliziranim tiskom nam pišite in pošljite idejo ali sliko, ki bi jo želeli natisniti na gramofonsko ploščo. V okvirnem roku dveh dni vam pošljemo predogled končnega izdelka. V kolikor je izdelek tak kot ste si ga zamislili, vam pošljemo zahtevo za plačilo, nato pa vašo zamisel realiziramo in uro izrežemo ter sestavimo. Po prejemu plačila izdelek v roku 2 – 3 delovnih dni dostavimo na naslov, ki ste ga navedli za dostavo. Na naši spletni strani si lahko ogledate ure z NATISOM PO MERI, ki so bile izdelane na željo strank, in med njimi poiščete navdih za vašo stensko uro iz prave gramofonske plošče.

rgba(255,255,255,0.75)

no-repeat;center top;;

auto

20px

20px

orologio vinile stampa personalizzata

Ure po meri iz LP plošče po naročilu stranke

icon-lamp

orologio-vinile-nothing-else-matters

Ure po meri iz LP plošče s teksti ali besedili

icon-lamp

orologio vinile stampa personalizzata

Ure po meri iz LP plošče s pevci, DJ-ji in skupinami

icon-lamp

orologio in vinile grafica personalizzata

Ure po meri iz LP plošče s personaliziranimi grafikami

icon-lamp

no-repeat;center top;;

auto

Klikni TUKAJ za podajo zahtevka!

mailto:custom@discoclock.com

left

#bd1c3a

#ffffff

2

OKVIRJI S PLATINUM PLOŠČAMI IN NATISOM PO MERI
od 59€

icon

titlemax

Uokvirjene PLATINUM gramofonske plošče s PERSONALIZIRANIM tiskom so ena izmed novosti v DISC’O’CLOCK ponudbi. Gre za originalne LP plošče, ki so predmet posebnega postopka metalizacije, ki ustvari platinast učinek. Na ploščo nato natisnemo želeno personalizirano risbo, sliko ali logotip. Okvir s personaliziram tiskom je lahko izvirno darilo ali poseben dodatek vašemu domu. Naš namen je ustreči željam strank, tudi tistim, katerih zamisli so bolj zahtevne, zato pri izdelavi ure sodelujemo z naročnikom.
Pri tisku ni tehničnih omejitev, zato lahko našim strankam natisnemo vsako risbo, sliko ali logotip. Za izdelavo uokvirjene platinum plošče po meri nam pišite in pošljite idejo ali sliko, ki bi jo želeli natisniti na gramofonsko ploščo. V okvirnem roku dveh dni vam pošljemo predogled končnega izdelka. V kolikor je izdelek tak kot ste si ga zamislili, vam pošljemo zahtevo za plačilo, nato pa vašo zamisel realiziramo in uro izrežemo ter sestavimo. Po prejemu plačila izdelek v roku 2 – 3 delovnih dni dostavimo na naslov, ki ste ga navedli za dostavo. Na naši spletni strani si lahko ogledate ure izdelanih CUSTOM PLATIMUM OKVIRJEV, ki so bile izdelane na željo strank, in med njimi poiščete navdih za vašo uokvirjeno platinum ploščo.

rgba(255,255,255,0.75)

no-repeat;center top;;

auto

20px

20px

Uokvirjene personalizirane platinum LP plošče po naročilu stranke

icon-lamp

Uokvirjene personalizirane platinum LP plošče s pevci, DJ-ji in skupinami

icon-lamp

Uokvirjene personalizirane platinum LP plošče z logotipi in blagovnimi znamkami

icon-lamp

idea regalo totti

Uokvirjene personalizirane platinum LP plošče s športnimi (nogometnimi) klubi

icon-lamp

no-repeat;center top;;

auto

Klikni TUKAJ za podajo zahtevka!

mailto:custom@discoclock.com

left

#bd1c3a

#ffffff

2

Privacy Preference Center

    Necessary

    Wordpress session cookie, used to verify if a user is logged in.

    PHPSESSID

    Advertising

    Other